huidanalyse – droge huid – vette huid –  gemengde huid – anti-aging – roodheden – acné – pigmentvlekken

Gelaatsverzorgingen

Bij esthetiek à deux mains ben je welkom voor verschillende gelaats- en lichaamsverzorgingen. 
Er wordt voor u een gepersonaliseerde huidanalyse-fiche opgemaakt inclusief een overzicht van de gebruikte producten om zo de evolutie van jouw huid te kunnen volgen en aan te passen indien nodig.

Huidverbetering verwijst naar een reeks behandelingen en praktijken die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid, uitstraling en conditie van de huid. Het omvat verschillende technieken en producten die worden gebruikt om specifieke huidproblemen aan te pakken en de algehele kwaliteit van de huid te verbeteren.

 

Huidverbetering kan worden ingezet om verschillende doelen te bereiken, zoals het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verminderen van acné of littekens, het egaliseren van de teint, het verfijnen van de huidstructuur en het verminderen van pigmentvlekken. Het doel is om de huid gezonder, stralender en jeugdiger te maken.

 

Er zijn veel verschillende methoden en technieken die worden gebruikt bij huidverbetering: één van de technieken die ik hiervoor graag inzet is hydro-dermabrasie

Hydro-dermabrasie

Ziet jouw huid er dof en vermoeid uit? Heb je last van fijne lijntjes, grove poriën en wat onzuiverheden? Dan zorgt een hydro-dermabrasie voor verbetering.
Doormiddel van een vacuumtechnologie en verschillende zuren krijgt je huid een grondige reiniging en een hydratatieboost. Het resultaat is een zuivere huid, egalere teint en mooie glow.

Omdat elke huid verschillend is en ik mijn behandelingen aanpas aan uw huidbehoeften, zal er eerst een uitgebreide huidanalyse en intake-gesprek plaatsvinden. Tijdens dit moment zullen uw huidwensen en de behandelingsmogelijkheden besproken worden. Ik adviseer u dan ook voor uw eerste bezoek bij à deux mains de behandeling ‘eerste afspraak‘ te boeken.

“The art” of huidverbeterende à deux mains behandelingen

à deux mains jeugdacné : verzorging voor personen jonger dan 18 jaar

Jongeren kunnen zich flink onzeker voelen door hormonale acné. Misschien lijkt het wel alsof je alles al geprobeerd hebt. Toch kunnen mijn speciale verzorgingen en advies écht een verschil maken.
Een eerste afspraak voor een jeugdacné verzorging omvat een uitgebreide analyse, een zuiverende verzorging, voedings en productadvies. Dit voor €110.
De daarop volgende verzorgingen kosten €79

à deux mains Skin Signatuur verzorging : € 135

Heb je last van huidproblemen zoals acne, couperose, rosacea, pigmentvlekken, of vertonen fijne lijntjes en rimpels als tekenen van huidveroudering? Wil je deze problemen effectief aanpakken? Dan is onze à deux mains Skin signatuur verzorging precies wat je nodig hebt.
We pakken je huidprobleem doeltreffend aan.

à deux mains Glow Verzorging : € 115

Heb je last van een grauwe huid, merk je fijne lijntjes op en misschien onzuiverheden? Wil je weer snel die mooie glow? Dan is deze verzorging helemaal iets voor jou.
Dode huidcellen worden verwijderd en je huid krijgt weer zuurstof. Met als resultaat: Een gezonde glowy huid.

à deux mains X-cellence verzorging : € 155

Wil jij het beste van het beste voor je huid en gelijktijdig genieten van een heerlijk me-time moment? Dan is de à deux mains X-cellence gelaatsverzorging jouw ideale keuze.

Kennismakingsverzorging : € 75

Kom op een laagdrempelige manier kennismaken met een gelaatsverzorging bij à deux mains. Je geniet van een heerlijk me-time moment terwijl onze hydro-dermabrasie je huid een grondige reiniging en frisse uitstraling geeft.

Micro-needling/Nano-needling gelaatsverzorging € 135 – supplement TOUCH therapie € 25

De Micro-needling behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om microscopisch fijne kanaaltjes te maken in de huid. Hierdoor wordt het huidgenezingsproces in gang gezet waarbij de huid gestimuleerd wordt om zich te herstellen en collageen en elastine aan te maken.

Vervolgens worden de actieve resurfacing solutions aangebracht die sneller doordringen in de huid. Dit verhoogt de efficiëntie van de verzorgingen en zorgt voor optimale stimulatie. Hierdoor neemt het volume in de huid toe, littekens worden minder zichtbaar, striemen en fijne lijntjes worden fijner.

Naargelang het gewenste resultaat kan men deze perforaties dieper of meer oppervlakkig maken.

Ideaal om te behandelen:
Gevoelige huid
Fijne lijntjes, rimpels
Striemen
Acne littekens
Hyperpigmentatie
Rosacea

TOUCH Behandeling


De pHformula TOUCH therapie is speciaal ontwikkeld als anti-ageing massage om op een gecontroleerde wijze bindweefsel te versterken.

Geschikt voor het behandelen van recente littekens en anti-ageing.

 • Zorgt direct voor een liftend effect
 • Stimuleert intensief de celvernieuwing
 • Geen aanhoudende roodheid na de behandeling
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Minimale downtime

Supplement – N.E.C.K Hals en décolleté : € 49

 

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor een milde maar toch effectieve peeling van de hals en het decolleté. De formule op basis van Salicylzuur en Amandelzuur zorgt voor een oppervlakkige peeling en celvernieuwing. Vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen en de algehele huidconditie wordt verbetert.

KITS voor thuisgebruik

Ik start met een reiniging en grondige analyse van je huid om vervolgens jouw¨maatverzorging¨ samen te stellen met de juiste huidcorrecties, de aangepaste massageproducten en een specifiek samengesteld masker, telkens aangepast aan jouw huidbehoeften.

Prijzen vanaf € 95,-

Clephar, een kwalitatief pharmaceutisch 100% Belgisch gamma.

Voor onze huidverbeterende gelaatsverzorgingen voor oncologische en zeer gevoelige huiden, koos ik voor het Belgische merk ‘Clephar’. Clephar is het enige Belgisch laboratorium voor dermatocosmetica. Clephar werd opgericht door de familie Cleeren in hun apotheek te Sint-Truiden.  Vanuit de overtuiging dat een correcte huidanalyse de basis vormt voor huidverbetering bleek deze lijn, bedoeld voor klanten van de apotheek, al snel een succes.

Begonnen als cosmeticalijn met een beperkt aantal hoogwaardige producten zijn ze uitgegroeid tot een volwaardig huidverbeterend merk, gericht op professionele schoonheidsinstituten en huidspecialisten.

Het laboratorium Clephar is steeds op zoek naar de nieuwste, meest performante werkstoffen en transportsystemen om aan alle huidtypes optimale verzorging te bieden. De innovaties van Clephar staan bekend om hun sterk huidverbeterende werking, hun hoge concentraties aan werkzame stoffen, delicate texturen en verzorgend comfort.

Iedere Clephar behandeling komt tot leven door een samenspel van deze 2 factoren. Eerst kiezen we persoonsgerichte, passende werkstoffen om huidverbetering te bewerkstelligen. Het samenspel is echter pas compleet als geest en lichaam in balans zijn. Hiervoor gebruiken we onze massage- en aanrakingstechnieken welke elementen bevatten van de Shiatsu. Tijdens de Clephar behandelingen schenken we evenveel aandacht aan de wetenschappelijke feiten die je huid laten stralen, als aan innerlijke ontspanning.

De behandelingen zijn onderverdeeld in twee focusgroepen:

 • Huidprobleem oplossende behandelingen
 • Huidverbeterende behandelingen
 
Previous slide
Next slide
 1. De reiniging en dieptereiniging: na de oppervlakkige reiniging wordt een tweede diepere, zachte en huidvriendelijke reiniging uitgevoerd. Doel hiervan is het overtollige huidvet uit de poriën te verdunnen. Dit gebeurt met een enzymatische reiniger die 2 minuten wordt ingemasseerd en gedurende 2 extra minuten intrekt. Naar het einde toe wordt alles mooi afgenomen met een warm compres.
 2. De massage: tijdens deze deugddoende stap in uw verzorging wil ik vooral u en uw huid tot rust brengen en in de diepte de juiste voeding geven. 
 3. Het masker: Hierbij kies ik een masker( vb. zuiverend, voedend, hydraterend, ophelderend,…) op basis van uw huidbehoeften en het seizoen. Hierdoor krijgt uw huid voldoende voeding, een correcte hydratatie aan het huidoppervlak en wordt ook de talgproductie in de diepte hersteld.
 4. Een dag- of nachtcrème: Uw verzorging wordt afgewerkt met een aangepast verzorgingsproduct in functie van uw huidtype.

Kiezen voor pharmacosmeceutische producten betekent kiezen voor variatie en een gepersonaliseerde verzorging op maat van uw huidbehoeften.

Probleemoplossende behandelingen

Onzuivere huid
(neiging tot) acné
Huidteint & pigmentatie
Allergische reactieve huid
Huid onder oncologische behandeling
Atopische huid
Huidstructuur verfijning
Couperose
Rosacea

Huidverbeterende behandelingen

Hydratatie
Vitalisatie via carboxytherapie
Lifting
Lifting via radiofrequentie
Rimpeldiepte vermindering 
Rimpeldiepte vermindering via collageen draadlifting
Egalisatie
Globale anti-aging
Manuele microdermabrasie en hydrodermabrasie
Nano/Micro-needling

Een persoonlijke huidanalyse met huidscan en uitgebreid advies € 50,-
Dé basis voor een unieke huidverzorging

Een stralende en gezonde huid? 

Als ervaren huidexperte van à deux mains luister ik graag naar jouw behoeften en noden.

Bij een eerste bezoek voeren we een persoonlijke huidanalyse uit, ondersteund met een professionele huidscanner.

Hiermee hebben we meteen een correct beeld van uw in-en uitwendige huidparameters :

 • vocht / (de)hydratatie
 • talghoeveelheid
 • huid/pigmentvlekken
 • roodheid/couperose/gevoeligheid
 • acné
 • rimpels
 • poriën grootte/uitgezette poriën
 • elasticiteit / stevigheid

Dankzij deze huidscan kunnen we gedetailleerd de staat van jouw huid vaststellen om vervolgens jouw behandeling op maat af te stemmen. Een huidbehandeling die perfect aansluit bij jouw huidtype, noden en wensen.

Wens je een oplossing voor je huidproblemen ? Vraag dan vandaag nog een persoonlijk huidconsult aan bij à deux mains.