huidanalyse – droge huid – vette huid –  gemengde huid – anti-aging – roodheden – acné – pigmentvlekken

Gelaatsverzorgingen

Bij esthetiek à deux mains ben je welkom voor verschillende gelaats- en lichaamsverzorgingen. 
Er wordt voor u een gepersonaliseerde huidanalyse-fiche opgemaakt inclusief een overzicht van de gebruikte producten om zo de evolutie van jouw huid te kunnen volgen en aan te passen indien nodig.

Huidverbetering verwijst naar een reeks behandelingen en praktijken die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid, uitstraling en conditie van de huid. Het omvat verschillende technieken en producten die worden gebruikt om specifieke huidproblemen aan te pakken en de algehele kwaliteit van de huid te verbeteren.

 

Huidverbetering kan worden ingezet om verschillende doelen te bereiken, zoals het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verminderen van acne of littekens, het egaliseren van de teint, het verfijnen van de huidstructuur en het verminderen van pigmentvlekken. Het doel is om de huid gezonder, stralender en jeugdiger te maken.

 

Er zijn veel verschillende methoden en technieken die worden gebruikt bij huidverbetering:

“The art” of skin resurfacing

Professionele pHformula behandelingen

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

Meer dan een peeling
pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

 • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
 • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
 • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
 • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

Met een peeling van de nieuwe generatie (huidresurfacing) van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

Omdat elke huid verschillend is en ik mijn behandelingen aanpas aan uw huidbehoeften, zal eer eerst een uitgebreide huidanalyse en intake-gesprek plaatsvinden. Tijdens dit moment zullen uw huidwensen en de behandelingsmogelijkheden besproken worden.

SKIN SIGNATURE VERZORGING – Neiging tot acné – € 125

Behandeling

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acne triggeren op te heffen:
Verhoogde talgproductie
Verhoorning
Aanwezigheid van de acne-bacterie
Ontstekingen

SKIN SIGNATURE VERZORGING – HUIDVERJONGING EN ANTI-AGEING – € 125

Behandeling

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.

De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

sKIN SIGNATURE VERZORGING –  CHRONISCHE ROODHEID – € 125

Behandeling

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

SKIN SIGNATURE VERZORGING – HYPERPIGMENTATIE – € 125

Behandeling

De unieke pHformula powerclay formule welke verwerkt is in de M.E.L.A. resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie.

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

365 I.N.S.T.A.N.T. Glow boost Behandeling – € 109

Behandeling

Een huidtextuur verbeterende en revitaliserende verzorging met liftend effect.

Maximale concentraties Vitamine C verwerkt in een hoog opneembare formule. Een geavanceerd systeem die de vroege tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging grondig aanpakt.

L-ascorbic acid helpt bij het versterken van collageen en elastine in de huid. De behandeling is zeer geschikt voor een huid met zonbeschadiging of pigmentatie. De behandeling kan ondersteunend werken bij het afvoeren van overmatig pigment en draagt bij regelmatig gebruik bij tot een egale huidskleur en een natuurlijke glow.

Micro-needling/Nano-needling  gelaatsverzorging  € 135 – supplement TOUCH therapie € 25

Behandeling

De Micro-needling behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om microscopisch fijne kanaaltjes te maken in de huid. Hierdoor wordt het huidgenezingsproces in gang gezet waarbij de huid gestimuleerd wordt om zich te herstellen en collageen en elastine aan te maken.

Vervolgens worden de actieve resurfacing solutions aangebracht die sneller doordringen in de huid. Dit verhoogt de efficiëntie van de verzorgingen en zorgt voor optimale stimulatie. Hierdoor neemt het volume in de huid toe, littekens worden minder zichtbaar, striemen en fijne lijntjes worden fijner.

Naargelang het gewenste resultaat kan men deze perforaties dieper of meer oppervlakkig maken.

Ideaal om te behandelen:
Gevoelige huid
Fijne lijntjes, rimpels
Striemen
Acne littekens
Hyperpigmentatie
Rosacea

TOUCH Behandeling

De pHformula TOUCH therapie is speciaal ontwikkeld als anti-ageing massage om op een gecontroleerde wijze bindweefsel te versterken.

Geschikt voor het behandelen van recente littekens en anti-ageing.

 • Zorgt direct voor een liftend effect
 • Stimuleert intensief de celvernieuwing
 • Geen aanhoudende roodheid na de behandeling
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Minimale downtime

Supplement – N.E.C.K. HALS EN DÉCOLLETÉ – € 49

N.E.C.K. Behandeling

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor een milde maar toch effectieve peeling van de hals en het decolleté. De formule op basis van Salicylzuur en Amandelzuur zorgt voor een oppervlakkige peeling en celvernieuwing. Vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen en de algehele huidconditie wordt verbetert.

KITS voor thuisgebruik

Ik start met een reiniging en grondige analyse van je huid om vervolgens jouw¨maatverzorging¨ samen te stellen met de juiste huidcorrecties, de aangepaste massageproducten en een specifiek samengesteld masker, telkens aangepast aan jouw huidbehoeften.

Prijzen vanaf € 95,-

Clephar, een kwalitatief pharmaceutisch 100% Belgisch gamma.

Voor onze huidverbeterende gelaatsverzorgingen voor oncologische en zeer gevoelige huiden, koos ik voor het Belgische merk ‘Clephar’. Clephar is het enige Belgisch laboratorium voor dermatocosmetica. Clephar werd opgericht door de familie Cleeren in hun apotheek te Sint-Truiden.  Vanuit de overtuiging dat een correcte huidanalyse de basis vormt voor huidverbetering bleek deze lijn, bedoeld voor klanten van de apotheek, al snel een succes.

Begonnen als cosmeticalijn met een beperkt aantal hoogwaardige producten zijn ze uitgegroeid tot een volwaardig huidverbeterend merk, gericht op professionele schoonheidsinstituten en huidspecialisten.

Het laboratorium Clephar is steeds op zoek naar de nieuwste, meest performante werkstoffen en transportsystemen om aan alle huidtypes optimale verzorging te bieden. De innovaties van Clephar staan bekend om hun sterk huidverbeterende werking, hun hoge concentraties aan werkzame stoffen, delicate texturen en verzorgend comfort.

Iedere Clephar behandeling komt tot leven door een samenspel van deze 2 factoren. Eerst kiezen we persoonsgerichte, passende werkstoffen om huidverbetering te bewerkstelligen. Het samenspel is echter pas compleet als geest en lichaam in balans zijn. Hiervoor gebruiken we onze massage- en aanrakingstechnieken welke elementen bevatten van de Shiatsu. Tijdens de Clephar behandelingen schenken we evenveel aandacht aan de wetenschappelijke feiten die je huid laten stralen, als aan innerlijke ontspanning.

De behandelingen zijn onderverdeeld in twee focusgroepen:

 • Huidprobleem oplossende behandelingen
 • Huidverbeterende behandelingen
 
Previous slide
Next slide
 1. De reiniging en dieptereiniging: na de oppervlakkige reiniging wordt een tweede diepere, zachte en huidvriendelijke reiniging uitgevoerd. Doel hiervan is het overtollige huidvet uit de poriën te verdunnen. Dit gebeurt met een enzymatische reiniger die 2 minuten wordt ingemasseerd en gedurende 2 extra minuten intrekt. Naar het einde toe wordt alles mooi afgenomen met een warm compres.
 2. De massage: tijdens deze deugddoende stap in uw verzorging wil ik vooral u en uw huid tot rust brengen en in de diepte de juiste voeding geven. 
 3. Het masker: Hierbij kies ik een masker( vb. zuiverend, voedend, hydraterend, ophelderend,…) op basis van uw huidbehoeften en het seizoen. Hierdoor krijgt uw huid voldoende voeding, een correcte hydratatie aan het huidoppervlak en wordt ook de talgproductie in de diepte hersteld.
 4. Een dag- of nachtcrème: Uw verzorging wordt afgewerkt met een aangepast verzorgingsproduct in functie van uw huidtype.

Kiezen voor pharmacosmeceutische producten betekent kiezen voor variatie en een gepersonaliseerde verzorging op maat van uw huidbehoeften.

Probleemoplossende behandelingen

Onzuivere huid
(neiging tot) acné
Huidteint & pigmentatie
Allergische reactieve huid
Huid onder oncologische behandeling
Atopische huid
Huidstructuur verfijning
Couperose
Rosacea

Huidverbeterende behandelingen

Hydratatie
Vitalisatie via carboxytherapie
Lifting
Lifting via radiofrequentie
Rimpeldiepte vermindering 
Rimpeldiepte vermindering via collageen draadlifting
Egalisatie
Globale anti-aging
Manuele microdermabrasie en hydrodermabrasie
Nano/Micro-needling

Een persoonlijke huidanalyse met huidscan en uitgebreid advies € 50,-
Dé basis voor een unieke huidverzorging

Een stralende en gezonde huid? 

Als ervaren huidexperte van à deux mains luister ik graag naar jouw behoeften en noden.

Bij een eerste bezoek voeren we een persoonlijke huidanalyse uit, ondersteund met een professionele huidscanner.

Hiermee hebben we meteen een correct beeld van uw in-en uitwendige huidparameters :

 • vocht / (de)hydratatie
 • talghoeveelheid
 • huid/pigmentvlekken
 • roodheid/couperose/gevoeligheid
 • acné
 • rimpels
 • poriën grootte/uitgezette poriën
 • elasticiteit / stevigheid

Dankzij deze huidscan kunnen we gedetailleerd de staat van jouw huid vaststellen om vervolgens jouw behandeling op maat af te stemmen. Een huidbehandeling die perfect aansluit bij jouw huidtype, noden en wensen.

Wens je een oplossing voor je huidproblemen ? Vraag dan vandaag nog een persoonlijk huidconsult aan bij à deux mains.