Hydro-dermabrasie

Een hydro-dermabrasie is een doeltreffende behandeling voor een diepgaande reiniging van de huid. Deze innovatieve methode verwijdert dode huidcellen, overtollig talg en reinigt de poriën grondig, terwijl het de huid tegelijkertijd hydrateert en voedt, met als resultaat een stralende, natuurlijke gloed.

 

Voor welk huidprobleem is deze behandeling geschikt?
Hydro-dermabrasie is ideaal voor mensen die last hebben van verstopte poriën, mee-eters, puistjes en andere onzuiverheden op het gezicht. Ook voor degenen die streven naar een verbeterde huidtextuur, helderheid en hydratatie, is deze behandeling een uitstekende keuze. Denk daarbij maar aan een grauwe vermoeid uitziende huid en bij fijne lijntjes.

 

Wat doen we concreet tijdens de behandeling?
Met behulp van speciale vloeistoffen en vacuüm technologie wordt de huid diep gereinigd en geëxfolieerd
(AHA’s voor oppervlakte-exfoliatie en salicylzuur voor diepe poriënreiniging). Tegelijkertijd worden hydraterende bestanddelen ingesluisd om de huid te voeden en te kalmeren. Deze vier-stappen aanpak zorgt voor een diepgaande reiniging, exfoliatie, hydratatie en voeding van de huid, waardoor deze er meteen na de behandeling stralender en gezonder uitziet.

 

Wat is het resultaat?
Direct na de behandeling is een verbetering van de huidtextuur, helderheid en hydratatie merkbaar. Je huid krijgt een mooie glow en jij bent klaar om naar dat feestje te vertrekken.

Wil je echt een huidprobleem effectief aanpakken op lange termijn, Dan raden we behandelingen om de 4 à 6 weken aan. Afhankelijk van je huidbehoeften en problemen.

 

Wanneer mag deze behandeling helaas niet?

 

Hydro-dermabrasie wordt afgeraden voor mensen jonger dan 18 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, evenals voor personen met hartafwijkingen, pacemakers, metalen in het lichaam, kanker, huidaandoeningen, open wonden, implantaten, fillers, herpesinfecties of ernstige huidbeschadigingen.