A Deux Mains

huidanalyse – droge huid – vette huid –  gemengde huid – anti-aging – roodheden – acné – pigmentvlekken

Bij esthetiek à deux mains ben je welkom voor verschillende gelaats- en lichaamsverzorgingen. 

Ik start met een reiniging en grondige analyse van je huid om vervolgens uw ¨maatverzorging¨ samen te stellen met de juiste huidcorrecties, de juiste massage producten en een specifiek samengesteld masker, telkens aangepast aan jouw huidbehoeften.

 

Er wordt voor u een gepersonaliseerde huidanalyse-fiche opgemaakt inclusief een overzicht van de gebruikte producten om zo de evolutie van jouw huid te kunnen volgen en aan te passen indien nodig.

Jojoba Care & Likami®, een kwalitatief natuurlijk gamma.

De producten zijn vrij van alcohol, bewaarmiddelen, kleurstoffen, synthetische parfums,… en zijn zuinig in gebruik !

Alle verzorgingen bevatten volgende stappen : Een opperhuid reiniging (démaquillage), een dieptereiniging, lokale correcties, een massage, een masker en een dag- of nachtcrème. 

Previous
Next
  1. De reiniging en dieptereiniging: na de oppervlakkige reiniging wordt een tweede diepere, zachte en huidvriendelijke reiniging uitgevoerd. Doel hiervan is het overtollige huidvet uit de poriën te verdunnen. Dit gebeurt met een reinigingsmelk op basis van planten, kruiden en oliën. Een hoogwaardige olie met een zeer fijne structuur die de poriën niet afsluit of verdicht tot vervelende vetproppen. Naar het einde toe gebruik ik waar nodig een gel voor een maximaal fris gevoel waardoor alles mooi kan worden afgenomen via een warm compres.
  2. De massage: tijdens deze deugddoende stap in uw verzorging wil ik vooral u en uw huid tot rust brengen en in de diepte de juiste voeding geven. Dit aangevuld met de nodige huid correcties (vb. couperose) en de juiste crème, ook aangepast aan uw huidtype. Het geheel wordt vervolgens netjes in uw huid in gemasseerd.
  3. Het masker: Hierbij stel ik een masker( vb. zuiverend, voedend, hydraterend, ophelderend,…) samen op basis van uw huidbehoeften en het seizoen. Hierdoor krijgt uw huid voldoende voeding, een correcte hydratatie aan het huidoppervlak en wordt ook de talgproductie in de diepte hersteld.
  4. Een dag- of nachtcrème: Uw verzorging wordt afgewerkt met een aangepast verzorgingsproduct in functie van uw huidtype.

Kiezen voor natuurlijke producten betekent kiezen voor variatie en een gepersonaliseerde verzorging op maat.

(*) bij boeking van 3 verzorgingen in kuurvorm, ontvangt u gratis 1 zuiverende- of dema-gel voor uw thuisverzorging

Ook hiervoor koos ik te werken met Jojoba Care producten omwille van hun 100% natuurlijkheid op basis van Jojoba olie aangevuld  met etherische oliën die een aangename en rustgevende geur verspreiden.

De A deux mains kruidenstempels worden ter plaatse gemaakt en zijn op basis van gedroogde planten en bloemen: Een weldaad voor reukzin en lichaam.

De cellulite behandelingskuur bevat eveneens een specifieke massage olie. De behandeling kan thuis verder ondersteund worden door de gerichte producten uit het Jojoba Care gamma.

 

Previous
Next

Kiezen voor natuurlijke producten betekent kiezen voor variatie en een gepersonaliseerde verzorging op maat.

Tanning Spray van Marc Inbane ®

Gesticht in 2012 en intussen internationaal gekend voor zijn natuurlijke tanning spray die heel eenvoudig zelf aan te brengen is en resulteert in een natuurlijk en egaal gebruinde huid.

  • Bevat plantaardige en voedende ingrediënten zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E.
  • Is vrij van bewaarmiddelen
  • Maakt geen vlekken of strepen op kledij indien volledig droog
  • Houdt een paar dagen
  • Droogt binnen de 10 à 15 minuten
Previous
Next
×
×

Winkelwagen