A Deux Mains

Heb je nood aan “me-time” , een verwenmoment of je geest tot rust brengen? Dan is een ontspannende lichaamsmassage in een rustige sfeer bij à deux mains iets voor jou.

Ik koos om te werken met 100% natuurlijke producten die een aangename en rustgevende geur verspreiden.

Het aanbod bestaat uit diverse lichaamsmassages, elk met hun eigen accenten. De nadruk ligt bij iedere massage op relaxatie.

Voor meer info betreffende de inhoud van de verschillende massages verwijs ik u graag door naar deze link.

Previous slide
Next slide

Kiezen voor natuurlijke producten betekent kiezen voor variatie en een gepersonaliseerde verzorging op maat.

Herbalanceringsmassage

Wellnessbehandelingen voor wie geconfronteerd wordt met kanker, neurologieproblemen, fybromyalgie, chronische ziekten, stress, burn-out, ... en hun mantelzorgers.

Herbalanceringsmassage : Ontspannen om je beter te voelen

Wat is de herbalanceringsmassage?

Het is een speciale massagetechniek waarbij zonder druk op het bloed- of lymfevaten stelsel, via zachte bewegingen, een aangepaste behandeling wordt uitgevoerd.

Deze zorgmassage heeft tot doel een ontspannende bijdrage te leveren aan het welbevinden en zo even alles te vergeten en alleen maar te genieten.

Naast het lichaam brengt het ook zoveel mogelijk de geest in balans (angstgevoelens verminderen, slaapproblemen verbeteren en tintelingen in voeten of handen kunnen ook afnemen, …).

Het heeft een positieve uitwerking op alle lichaamsfuncties en is een manier om aandacht te geven aan de te behandelen persoon en hem/haar meer zelfvertrouwen te schenken.

Deze massage kan op elk tijdstip van het ziekteproces worden uitgevoerd.

Om een gevoel van algemeen welbehagen en welzijn te ondervinden kan u bij esthetiek A deux Mains ook terecht voor:

×
×

Winkelwagen