Huidkuren

Acne, rosacea, eczeem, pigmentvlekken, een zeer droge en of doffe huid,…
Velen onder ons of onze teeners hebben huiduitdagingen en al verschillende producten geprobeerd en komen helaas tot de vaststelling dat niets voldoende helpt. Daar zijn ook verschillende verklaringen voor die ik jou graag uitleg tijdens een intakegesprek.


Als je huidverbeterend of huidprobleem oplossend wilt werken en zichtbare resultaten wenst op lange termijn, dan weet je dat één enkele behandeling niet zal volstaan. Dat is net zoals een marathon lopen, met 1 training zullen we ook ons doel niet kunnen bereiken of als we willen vermageren zal 1 dag diëten ook niet het gewenste resultaat opleveren.

Om echt efficiënte resultaten te bekomen gaan we de huid eerst “resetten”, in een gezond evenwicht brengen om daarna een “kickstart” naar huidverbetering geven. Daarom adviseren we een kuurbehandeling.
Een kuur is een reeks van 6 opeenvolgende huidverbeterende behandelingen waarvoor je om de 2 weken langskomt in het salon en thuis ’s morgens en ’s avonds je behandeling verder zet met de aan jou meegeleverde specifieke producten. We werken gedurende 10 weken nauw samen aan jouw huidverbetering.


Om te bepalen of een kuur jou kan helpen, kom je eerst langs voor een “Eerste afspraak”. Tijdens deze afspraak voeren we een diepgaand intake gesprek, ondergaat je huid een professionele huidanalyse via een huidscanner die in en op de huid metingen uitvoert en starten we met een eerste of voorbereidende behandeling afhankelijk van je huidconditie. Hierbij krijg je ook uitgebreide product-, voeding- en leefstijladviezen en bespreken we de mogelijkheden voor een behandeltraject dat past bij jouw unieke huid.


Belangrijk: alle huidverbeterende behandelingen zijn intensief. Het is belangrijk dat je ook thuis met de juiste producten aan de slag gaat. Zonder het gebruik van het pHformula of Clephar thuis-producten pakket kan ik geen kuur uitvoeren.


De prijs van een kuur bedraagt € 599,- ( pigmentkuur € 699,-) inclusief het aangepaste thuisverzorgingspakket van 4 noodzakelijke producten: een reiniger, een gezichtscrème, een ochtend- en avondserum.