à deux mains jeugdacné verzorging voor personen jonger dan 18 jaar

Meer en meer mag ik  jonge tieners verwelkomen die op doorverwijzing bij mij terecht komen met neiging tot acné, beginnende acné of al een verder stadium van acné hebben. Hun verhaal begint vaak met ” We hebben al vanalles geprobeerd van producten uit de supermarkt en de apotheek maar  niets helpt…”.

 

In deze fase van hun leven knaagt een zichtbaar onzuivere huid ook aan hun zelfvertrouwen en wil ik hen graag helpen met advies ivm huidverzorging, behandelingen naar een gezonde huid en opnieuw meer zelfvertrouwen.

  

Om het voor de ouders binnen een behapbaar budget te houden heb ik speciaal deze jeugdbehandeling samen gesteld voor € 79,00 waarbij ik ook de nieuwe technologie van hydro-dermabrasie gebruik om dieper te reinigen en ontstekingen dieper te kunnen aanpakken.

 

Bij de eerste afspraak start ik vanuit een huidscan waar we verschillende parameters op en in de huid meten, analyseren en bespreken zoals micro-organismen op de huid, de poriëngrootte, talg, vocht,…gevolgd door een diep zuiverende reiniging en voedingsadvies.
Deze eerste afspraak kost €110.

  

Ik werk ook een totaal behandelplan uit op maat van uw zoon of dochter haar huid.
Bovendien kan je ervoor kiezen om een korte kuur aan behandelingen te nemen en dan schenk ik jou daar producten voor thuisgebruik bij. Zo streven we samen naar het allermooiste resultaat.

 

Hebben jullie hierover nog vragen of wens je meer toelichten, dan hoor ik het graag en kan je me bereiken op het nummer 0478/ 08 06 01.