à deux mains Kennismakingsverzorging

Kom op een laagdrempelige manier kennismaken met een gelaatsverzorging bij à deux mains. Je geniet van een heerlijk me-time moment terwijl onze hydro-dermabrasie je huid een grondige reiniging en frisse uitstraling geeft.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De kennismakingsverzorging is ideaal voor diegenen die willen kennismaken met de à deux mains gelaastverzorgingen maar niet weten wat te kiezen. Je huid krijgt direct een zuiverende hydro-dermabrasie behandeling voor een gezonde, frisse gloed.

Wat doen we concreet tijdens de behandeling?
De behandeling omvat verschillende stappen, waaronder een manuele voorreiniging gevolgd door een dieptereiniging met mijn huidverbeterend toestel. Vervolgens wordt de huid gehydrateerd met geweldige werkstoffen op maat van je huidtype, voordat we eindigen met een aangepast serum en gezichtscrème.

Wat is het resultaat?
Tijdens een ontspannende sessie van een uur op onze verwarmde behandeltafel, kun je genieten van een welverdiend ‘me-time’ moment terwijl we je huid verfrissen en hydrateren. Je zult ontspannen en stralend à deux mains verlaten, met een gezuiverde en gehydrateerde gloed, dit alles tegen een voordelige kennismakingsprijs van slechts €75,00.

Wanneer mag deze behandeling helaas niet?
Deze behandeling wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met hartafwijkingen, pacemakers, metalen in het lichaam (behalve voor reiniging zonder US en RF), kanker, actieve huidaandoeningen, open wonden, implantaten, fillers of herpesinfecties.