à deux mains X-cellence verzorging


Verlang je naar het allerbeste voor je huid en wil je tegelijkertijd genieten van een heerlijk ontspanningsmoment? Dan is de à deux mains X-cellence gelaatsverzorging de perfecte keuze voor jou.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De X-cellence gelaatsverzorging is ideaal voor iedereen die zijn huid wil verjongen en verwennen, terwijl je geniet van een luxe me-time ervaring. Of je nu op zoek bent naar een stralende teint, een verbeterde huidtextuur, of gewoon wat ontspanning, deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en -behoeften.

Wat doen we tijdens deze behandeling?
1. Dubbele reiniging: We verwijderen make-up en reinigen grondig de huid, zowel rond de ogen als op het gezicht, met behulp van ons geavanceerde reinigingstoestel voor een diepgaande reiniging.
2. Dieptereiniging: We gebruiken BHA (salicylzuur) voor een diepgaande reiniging en het verwijderen van onzuiverheden.
3. Ontspannende massage: Geniet van een ontspannende massage met caviar serum op het gezicht, de hals en het decolleté, waarbij ik gebruik maak van speciale massagetechnieken om de huid te verzachten en te voeden.
4. Diepteverzorging: We brengen het X-SCT rejuvenating serum aan en masseren dit diep in de huid voor maximale opname en effectiviteit.
5. Collageen vliesmasker en drukpuntmassage: Een luxe X-SCT vitamine C masker wordt aangebracht, terwijl je geniet van een ontspannende drukpuntmassage van het hoofd.
6. Afwerking: Tot slot brengen we opnieuw het X-SCT rejuvenating serum aan, gevolgd door een hydraterende crème voor een stralende en gehydrateerde huid.

Wat is het resultaat van deze behandeling?
Na de behandeling zal je ontspannen naar huis gaan met een stralende huid die een verjongingsboost heeft gekregen. Als je wilt, geven we je graag advies over hoe je deze boost thuis kunt onderhouden, zodat je huid er altijd op zijn best uitziet en aanvoelt.