A Deux Mains

Voor de gespecialiseerde hand- en voetverzorging gebruik ik verder, overtuigd, de producten van Footlogix uit hun breed gamma. Speciale producten voor de winter en voor kloven vind je hier ook terug.

Voor de H.A.N.D Vita C behandeling, werkend op ouderdomsvlekken en huidveroudering van pH Formula click hier

Daarnaast koos ik voor Gelish® en Gelish®-DIP. 

Een nieuwe evolutie in de manicure wereld. Deze wordt aangebracht als nagellak en heeft de sterkte, glans en duurzaamheid van een gel. Producten zijn zuurvrij waardoor de nagel niet beschadigd wordt en we geen branderig gevoel krijgen bij het uitharden.

Kiezen voor Gelish betekent kiezen voor evolutie en een optimaal behoud van uw natuurlijke nagel met de tijdloze look van een traditionele gel.

De nagellakken zijn van het merk CND Vinylux. 

Dit merk laat zich inspireren voor hun kleurkeuze door de laatste fashion trends. Niet alleen hun gamma aan kleuren maakt Vinylux speciaal maar bij dit systeem heb je geen basecoat meer nodig. Deze is één met de colorcoat met een unieke aanhechting aan de nagel. Het merk bevat naast de colorcoats ook een topcoat, ontworpen om samen te werken. 

Kiezen voor CND Vinylux is kiezen voor efficiëntie en trends.

Previous slide
Next slide

Aanbod aan handverzorgingen bij à deux mains

Previous slide
Next slide

Footlogix: ‘Where medi meets pedi’

FOOTLOGIX is een uniek en revolutionair gamma cosmetische voetverzorgingsproducten met farmaceutische ingrediënten en eigenschappen. De formule maakt gebruik van een nieuwe baanbrekende technologie: de “Dermal Infusion Technology®” waarbij de actieve ingrediënten sneller indringen en lang nawerken. Resultaten zijn binnen een paar dagen merkbaar; van eenvoudige voetproblemen zoals droge hielen, eelt en kloven tot meer specifieke aandoeningen ten gevolge van diabetes… de werking van FOOTLOGIX is klinisch bewezen. Het overzichtelijke gamma FOODLOGIX PEDICEUTICALS® brengt de genezende oplossingen waar professionals en hun klanten naar op zoek zijn en werd zo reeds toevertrouwd aan miljoenen voeten in meer dan 20 landen!

(*) Vanaf 1 mei ’23 is hierop een klantenstop. Er bestaat nog wel een mogelijkheid om de combi voetverzorging+gelaatsverzorging te boeken

Kiezen voor Footlogix producten is kiezen voor variatie en een klinische verzorging op maat.

Aanbod aan voetverzorgingen bij à deux mains

×
×

Winkelwagen