A Deux Mains

“The art” of skin resurfacing

Professionele pHformula behandelingen

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

Meer dan een peeling
pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

  • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
  • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
  • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
  • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

Met een peeling van de nieuwe generatie (huidresurfacing) van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

Omdat elke huid verschillend is en ik mijn behandelingen aanpas aan uw huidbehoeften, zal eer eerst een uitgebreide huidanalyse en intake-gesprek plaatsvinden. Tijdens dit moment zullen uw huidwensen en de behandelingsmogelijkheden besproken worden.

Behandeling

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.

De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

Behandeling

De unieke pHformula powerclay formule welke verwerkt is in de M.E.L.A. resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie.

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

Behandeling

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acne triggeren op te heffen:
Verhoogde talgproductie
Verhoorning
Aanwezigheid van de acne-bacterie
Ontstekingen

Behandeling

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

I.N.S.T.A.N.T. Behandeling

Een huidtextuur verbeterende en revitaliserende verzorging met liftend effect.

Maximale concentraties Vitamine C verwerkt in een hoog opneembare formule. Een geavanceerd systeem die de vroege tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging grondig aanpakt.

L-ascorbic acid helpt bij het versterken van collageen en elastine in de huid. De behandeling is zeer geschikt voor een huid met zonbeschadiging of pigmentatie. De behandeling kan ondersteunend werken bij het afvoeren van overmatig pigment en draagt bij regelmatig gebruik bij tot een egale huidskleur en een natuurlijke glow.

N.E.C.K. Behandeling

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor een milde maar toch effectieve peeling van de hals en het decolleté. De formule op basis van Salicylzuur en Amandelzuur zorgt voor een oppervlakkige peeling en celvernieuwing. Vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen en de algehele huidconditie wordt verbetert.

H.A.N.D. Vita C behandeling

De huid van de handen wordt zichtbaar dunner bij het verouderen. Het verlies van weefsel- en spiervolume zorgt ervoor dat de handen veel ouder ogen dan we eigenlijk zouden willen.

De pHformula H.A.N.D. resurfacing behandeling heeft een drievoudige werking:
1. EXFOLIËREN
2. HERSTRUCTUREREN
3. OPBOUW & HERSTEL

M.E.L.A. 2 powerclay is een krachtige behandeling voor pigmentvlekken, speciaal ontwikkeld om de opstapeling van melanine te verminderen.

De V.I.T.A. C activator stimuleert de collageenproductie, is een sterk anti-oxidant en brengt de pigmentaanmaak in balans.

MESORESURFACING Behandeling

De Mesoresurfacing behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om microscopisch fijne kanaaltjes te maken met de rimpelroller. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om zich te herstellen en collageen aan te maken.

Vervolgens worden de actieve resurfacing solutions aangebracht. Dit zorgt voor optimale stimulatie. Hierdoor neemt de volume in de huid toe, littekens worden minder zichtbaar, striae en fijne lijntjes worden fijner.

Ideaal om te behandelen:
Fijne lijntjes
Rimpels
Striae
Acne littekens
Hyperpigmentatie

TOUCH Behandeling

De pHformula TOUCH therapie is speciaal ontwikkeld als anti-ageing massage om op een gecontroleerde wijze bindweefsel te versterken.

Geschikt voor het behandelen van recente littekens en anti-ageing.

  • Zorgt direct voor een liftend effect
  • Stimuleert intensief de celvernieuwing
  • Geen aanhoudende roodheid na de behandeling
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Minimale downtime

KITS voor thuisgebruik

×
×

Winkelwagen