Pigmentatie

Heb je last  van pigmentvlekjes in je gelaat, die er recent gekomen zijn? Dan is dat vaak door zonneschade uit het verleden. Of heeft de zwangerschap pigmentvlekken nagelaten? Of je hebt pigmentvlekken door acné van vroeger.

Dan kunnen we deze  vlekken verminderen/vervagen en een mooiere egale huidtint bereiken via een kuurbehandeling en de vorming van nieuwe vlekken zoveel als mogelijk verhinderen.

Omdat pigmentcellen vanuit de diepere huidlagen komen n er jaren voor nodig is om te migreren naar de opperhuid  is 1 behandeling niet effectief en dienen we in kuurverband te werken.

 Het betreft 6 behandelingen met een tussentijd van maximum 2 weken waarbij de thuisproducten zijn inbegrepen. In de cabine krijg je een boost behandeling die je thuis verder ondersteunt met deze kit van 4 producten.

 Je start 3 weken op voorhand met de producten thuis

Kuurbehandeling: gecontroleerd Peelingsysteem

Onderhoudsbehandeling: 1x per maand om het resultaat nadien te onderhouden

Dag Lieveke,

Hieronder Teksten om, waar nodig/nuttig, toe te voegen op de à deux mains website.

Huidverbeterende kuren

Productgebruik met opeenvolgende behandelingen

  • Als je gaat voor effectieve huidverbetering mét zichtbare resultaten, is één enkel behandeling onvoldoende.
  • Om resultaten te behalen gaan we de huid huid resetten en in balans brengen om ze vervolgend een boost te  geven.
  • Onze huidtherapie bestaat uit aangepaste thuisproducten samen met een reeks snel opeenvolgende behandelingen.
  • Wanneer je kiest voor een huidkuur, engageer jij je om met mij samen te werken tot we het gewenste resultaat hebben bereikt. Het traject wordt op voorhand samen besproken
  • Nadien kunnen we de doelgerichte behandelingen maandelijks uitvoeren.
  • In onze aanpak werken we eerst naar een gezonde huid toe om daarna de huidverbetering te kunnen opstarten.

Needling

Heb je last van huidveroudering, littekens door acne, een grove huidstructuur, vergrote poriën of pigmentvlekken en wil jij jouw huid verbeteren en/of verstevigen ? Dankzij de actieve werkstoffen in  specifieke serums die dieper in de huid worden ingewerkt via needling krijgt de huidtextuur van je gezicht een enorme boost.

Met een speciale pen maken we onzichtbare microkleine kanaaltjes in jouw huid. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van je huid gestimuleerd en behalen we samen met de aangepaste en efficiënte verzorgingsproducten mooie resultaten.

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens het intakegesprek en een eventuele huidanalyse bepalen we samen welk thuisprotocol voor jouw huid het meest ideaal en met welke behandeling we best starten. Het is heel belangrijk dat jouw huid in een goede conditie verkeert voor we starten met microneedling, want enkel zo behalen we de beste resultaten. 

Nadat je minimum twee weken onze voorbereidende  producten gebruikt hebt, kan jij jouw behandeling inplannen. We adviseren een behandelfrequentie van vier à zes weken en bij elke afspraak bepalen we welke behandeling op dat moment het meest geschikt is voor jouw huid.

huidtherapie

Met de huidbehandelingen bij à deux mains van pHformula en Clephar kies je voor een paramedisch totaalconcept met producten van farmaceutische kwaliteit. De thuisproducten zijn een heel belangrijk onderdeel om het beste resultaat te verkrijgen en zetten de behandeling in de cabine verder.