i.am.klean - gezonde, minerale make-uplijn met een vleugje zelfvertrouwen en luxe

Hou jij van Belgisch, duurzaam, gezond, betaalbaar en toch wat luxueus? Dan past de minerale make-up van i.am.klean perfect bij jouw levensstijl

Dit Belgische natuurlijk en mineraal make-up merk werd midden oktober 2020 gelanceerd. In volle lockdown dus. Het is “de zus” van het gekende minerale merk Cent Pur Cent eveneens door Caroline Rigo van Rigorgeous op de Belgische markt gebracht.

De lockdown heeft mij geleerd hoe belangrijk het is onze eigen economie te ondersteunen en daarom heb ik beslist ook dit gezonde en natuurlijke Belgische merk mee te ondersteunen vanuit à deux mains.
i.am.klean is cruelty free d.w.z. wordt niet getest op dieren. Het is vegan en bevat geen talk of petroleumderivaten (minerale oliën) waardoor jouw huid blijft ademen.

Daarnaast bevatten deze minerale poeders ook andere gezonde ingrediënten zoals Zink tegen de ontstekingen (dus ook goed voor gevoelige en acné huiden), Titaniumdioxide als SPF, ijzeroxide voor de kleur en mica voor de dekking. Je zal merken dat je huid er beter van wordt want de poeders hebben ook een verzorgend en voedend effect. Ook zeker voor tieners die zich stilaan willen beginnen opmaken.

Wil jij hier meer over weten en leren hoe je jezelf mooi opmaakt voor een dagelijkse dagmake-up of stralen met een feestmake-up? Boek dan een 1 op 1 workshop en kom de “kunsten” van de make-up en de kleuren die bij jou passen ontdekken

×
×

Winkelwagen