Likami - Superfood voor je huid

Belgische natuurlijke verzorgingsproducten voor hem en voor haar waarbij de nadruk ligt op verzorging, natuurlijk en duurzaam. Verzorging gebaseerd op 4 pijlers om jouw huidbarrière in balans te brengen en te houden met een vleugje luxe in ecologisch, recycleerbare verpakkingen van o.a. mirronglas dat enkel UVA en IR stralen doorlaat zodat de activiteit van de producten blijft behouden!
In het gamma van Likami vind je producten voor het gelaat, bad en lichaam, balsems en zalven en geschenkdozen.

Voor het gelaat bestaat de verzorging uit een hoogwaardig 4-stappen programma dat de huid voedt, hydrateert en revitaliseert. Hun uitgebreide, mengbare assortiment gezichtsproducten biedt oplossingen op maat voor zowel mannen als vrouwen met verschillende soorten huidtypes.
Het idee is: je mixt en matcht , volgens de noden van je huid, je huidtype en het seizoen met meer of minder toevoeging van serum aan een zeer goed smeerbare hydraterende crème.

De Facial Care kit bevat:
cleansing milk
facial toner
facial essential serum
facial intensive hydrating cream

Producten bevatten naast de 4 hoofdbestanddelen (St. Janskruid, grote klis, duizendblad en salie) ook vitaminen en mineralen. De zachte geur brengt de wellness naar jouw badkamer en de crèmes wrijven zo makkelijk open dat het een plezier is hoe snel het gaat ’s ochtends.

Wil jij deze Belgische producten komen ontdekken, boek dan nu onze Lente actie:
een 1e huidanalyse met advies en aangepaste gelaatsverzorging à € 129,00 en ga met een gratis Facial Care kit van Likami twv € 64,00 naar huis om thuis je verzorging verder te zetten.
Ook geschikt voor zeer gevoelige huiden!

Vergeet in koude tijden ook jouw gezonde lipbalsem niet…een lippenbalsem die je lippen laat ademen ipv af te sluiten waardoor je niet telkens meer en meer nodig hebt.

×
×

Winkelwagen