A Deux Mains

Voor de esthetische hand- en voetverzorging gebruik ik verder, overtuigd, de natuurlijke producten van Jojoba Care uit hun breed gamma. Speciale producten voor de winter en voor kloven vind je hier ook terug.

Daarnaast koos ik voor Gelish® en Gelish®-DIP. 

Een nieuwe evolutie in de manicure wereld. Deze wordt aangebracht als nagellak en heeft de sterkte, glans en duurzaamheid van een gel. Producten zijn zuurvrij waardoor de nagel niet beschadigd wordt en we geen branderig gevoel krijgen bij het uitharden.

Kiezen voor Gelish betekent kiezen voor evolutie en een optimaal behoud van uw natuurlijke nagel met de tijdloze look van een traditionele gel.

De nagellakken zijn van het merk CND Vinylux. 

Dit merk laat zich inspireren voor hun kleurkeuze door de laatste fashion trends. Niet alleen hun gamma aan kleuren maakt Vinylux speciaal maar bij dit systeem heb je geen basecoat meer nodig. Deze is één met de colorcoat met een unieke aanhechting aan de nagel. Het merk bevat naast de colorcoats ook een topcoat, ontworpen om samen te werken. 

Kiezen voor CND Vinylux is kiezen voor efficiëntie en trends.

Previous
Next

*Nieuw* voor de nagelbijters : Verlenging van nagels met Polygel & Gelish

Aanbod aan handverzorgingen bij A deux mains

Previous
Next

Het Jojoba Care gamma beschikt ook hier over 100% natuurlijke producten met Jojoba wax als diep indringend hoofdingrediënt.

Naast de esthetische hand-en voetverzorging kan u bij A deux mains ook genieten van een relaxerende SPA hand- en voetverzorging of een parafine bad eveneens aangevuld met etherische oliën van tea tree (voet) of abrikoos (hand).

Wenst u eerder een zachte handzeep, een tea tree crème of een voetreflexologie sessie? Het is bij A deux mains dat je moet zijn.

Kiezen voor Jojoba Care producten betekent kiezen voor variatie en een gepersonaliseerde verzorging op maat.

Aanbod aan voetverzorgingen bij A deux mains

×
×

Basket